TEGELS EN SANITAIR

Voor een ruim assortiment aan tegels voor uw badkamer, keuken, terras, binnenvloer, trap of zwembad bent u aan het juiste adres bij De Bruijn Tegelwerken. Ons assortiment bestaat uit diverse tegels en mozaïek. Voor een sfeerimpressie hebben wij een overzichtelijke showroom in Hilvarenbeek. Hier kunt u diverse voorbeelden zien van badkamers, mozaïek en losse tegels. Maak een afspraak om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in de showroom.

De Bruijn Tegelwerken is onder andere gespecialiseerd in het realiseren van sanitair, keukens en vloeren, en het renoveren van badkamers. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van het vak en kunnen wij u adviseren over de beste materialen voor uw project.

Maak direct een afspraak om de showroom te bezoeken!

KIES VOOR EEN LUXE MOZAÏEK AFWERKING

Mozaïek straalt luxe uit en de mogelijkheden zijn eindeloos. Mozaïek tegels zijn kleine tegeltjes die samen een schitterend geheel vormen in uw sanitair. Laat uw wanden, vloeren, sanitair of zwembad schitteren met deze mooie unieke betegeling. De Bruijn Tegelwerken heeft een ruime keuze uit verschillende kleuren en patronen tegeltjes. De mozaïek is op maat gemaakt en er kunnen zelfs Swarovski steentjes worden toegepast. Heeft u interesse in een luxe mozaïek uitstraling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken om samen de showroom te bekijken. Daarnaast zullen wij u een passend advies geven met betrekking tot de keuze van de tegels.

Neem vrijblijvend contact op

RECENT OPGELEVERD DOOR DE BRUIJN TEGELWERKEN

Bekijk al onze projecten